UOGamers Community

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • To obtain new Razor updates, please reinstall Razor from our new website.

Rabarberbullar

Stoltz

Sorceror

Ingredienser
  • 450 g rabarber
  • 1 ägg
  • 50 g mandelspån
Deg:
Fyllning:
Gör så här:
Smula jästen i en degbunke. Värm mjölken till 37°. Lös upp jästen med mjölken. Tillsätt resten av ingredienserna till degen och arbeta till en smidig deg ca 10 min. Låt jäsa övertäckt ca 40 min. Mixa ihop ingredienserna till fyllningen. Skiva rabarbern tunt. Kavla ut degen till 2 rektanglar ca 50x30 cm. Bred på fyllningen och strö över rabarbern. Rulla ihop till en rulle och skär 40 skivor. Lägg skivorna i stora bullformar. Låt jäsa ca 30 min. Sätt ugnen på 225°. Pensla med uppvispat ägg och strö över mandel. Grädda i mitten av ugnen 8-9 min. Låt svalna på galler.
 

crikey

Sorceror
Ingredients

450 g of rhubarb
1 egg
50g flaked almonds

Dough:

50 g yeast
5 dl milk Arla®
150 g Arla® Swedish Butter
1 tablespoon support cardamom seeds
1 tsp salt
1 cup granulated sugar
14 cups bread flour

Filling:

200 g Arla® Swedish Butter , unsalted
1 cup powdered sugar
300 g almond paste

Do this:
Crumble yeast in a dough bowl . Heat the milk to 37 ° . Dissolve the yeast with the milk. Add the remaining ingredients for the dough and work into a smooth dough about 10 minutes . Let rise covered about 40 min . Mix together the ingredients for the filling. Slice the rhubarb thinly . Roll out the dough into two rectangles about 50x30 cm . Spread the filling and sprinkle over the rhubarb . Roll up into a roll and cut 40 discs. Place slices in large bun shape . Let rise about 30 minutes . Preheat the oven to 225 ° . Brush with beaten egg and sprinkle with almonds. Bake in middle of oven 8-9 minutes . Let cool on a rack
 
Top