1. To obtain new Razor updates, please reinstall Razor from our new website.
    Dismiss Notice

Connectivity Issues

Discussion in 'Unhandled Reports' started by silvertiger, Nov 5, 2017.

  1. silvertiger

    silvertiger Knight

    Joined:
    Dec 15, 2007
    Messages:
    6,914
    Likes Received:
    1,232
    1. Shard Move
    http://www.uogdemise.com/community/viewtopic.php?f=4&t=13901
    2. Crashing During PvP
    http://www.uogdemise.com/community/viewtopic.php?f=17&t=15215
    3. Recent Freezes
    http://www.uogdemise.com/community/viewtopic.php?f=2&t=14483
    4. Server Unplayable
    http://www.uogdemise.com/community/viewtopic.php?f=14&t=14565
    5. Thank You for the server move (Update)
    http://www.uogdemise.com/community/viewtopic.php?f=2&t=15098
    6. Constant Disconnections
    ://www.uogdemise.com/community/viewtopic.php?f=2&t=15532
    7. I AM CRASHING A LOT
    http://www.uogdemise.com/community/viewtopic.php?f=14&t=15524


    As stated in another post, I find the ability to access and play a game as being a primary and basic focus of game development. As such, I don't understand why staff, primarily the owner, aren't more transparent in their attempts to correct and response to connectivity issues. So far all we've seen is: we are aware of the problem and a server relocation, but that was Sept 20 and Oct 7 respectively. I guess the main question would be are staff looking into hardware specific solutions, since it wasn't a move to a new location that the issue presented itself, but upon the the hardware upgrade? I thank you for your time and effort, and look forward to your response to the community.

    @Ryan
    @Eos
    @Selene
    @Larson
    @Frank [I know it's not your server, but perhaps your insight may be beneficial.]
     
    #1 silvertiger, Nov 5, 2017
    Last edited: Nov 5, 2017
  2. Ryan

    Ryan UOGamers Founder
    Staff Member

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Messages:
    18,380
    Likes Received:
    3,011
    There are no connectivity issues.

    I've told @Selene during a lengthy chat, I want to actually do a shutdown on the Demise instance, change its instance type and bring it back up. This shard is running on Amazon, it's not like it's in some "junk datacenter" or in my basement. I've also sent @Eos an email and would like to get it fixed but havent heard back yet.

    We're all busy, but this is not a connectivity issue. I don't believe it's even an instance issue. Demise and Hybrid (save a few small things) run the same core RunUO. They're in the same Amazon VPC, they're in the same network... this problem is not persisting on Hybrid. When these servers with both in Amazon's Ohio region we had similar issues on both shards with disconnects and the like.

    I will try to talk to Eos and see if there's something we can do to nail this down but I can assure you, Demise is not having a network problem.
     
    MadeInQuebec likes this.

Share This Page