UOGamers Community

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • To obtain new Razor updates, please reinstall Razor from our new website.

Türkiye Forumları..

akın

Wanderer
Arkadaşlar oyunda bir çok Türk olmasına rağmen Birbirimizi bulamıyoruz.. Yeni başlayan arkadaşlar sorularını soramıyor ve oyunu bırakıyor forum görevlisi ile konuşup bir Türkçe forum açmasını istedim ve kırmadı burada aktif olabilirsek çok güzel olacak..
 

Evoluation

Wanderer
Merhaba Arkadaşlar
Senelerdir uo oynamama rağmen buraya yeni başlama fırsatı bulabiliyorum. Yeni bir soluk yeni bir heyecan ama karakter yapılandırma ve ticaret para kazanma konularında bir sürü konu var. Yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Herkeze selamlar diyorum. Türkçe forum hayırlı uğurlu olsun. Herkeze saygılar iyi forumlar ve iyi oyunlar dilerim.
 

akın

Wanderer
Oyun içinde nickim : Nika görürsen bir selam ver yardımcı olmaya çalışırım bende yeniyim ama elimden geldiğince işte
 

gahpar

Wanderer
Hayatımda hiç runuo oynamadım başlasam tutunabilir miyim? Bir de hybridle demise arasındaki fark ne. Birisi benim öğretmenim olmayı kabul eder mi? :D En önemlisi runuoda thief charın rolü nedir ben thief oynamak istiyorum bir getirisi var mıdır acaba playerlardan çalabiliyor muyuz yada ne yapabiliyoruz thief ile?
 

Midnight Amour

Wanderer
Selamlar, bard ile para kasmak en mantıklısı. Eğer ki tam olarak onu da bilmiyorsanız skype varsa yardımcı olabilirim.

İyi oyunlar.
 

Fensky

Wanderer
Merhabalar , ben tekrar başlamak istiyorum. Charda music peace filan var ama teach ettiğim diğer skiller kullanmayacağım skiller gibi duruyor , direk barda mı yöneleyim yoksa para kasmak için başka öneriniz var mı? Diğer charda tailor kasmışım ama ne yapacağımı bilmiyorum , bod kitapları 1m filan ettiğini duydum bir forumda. Hala bu durumda mı acaba?
Bir de veteran ödüllerinden para edebilecek var mı bir sürü birikmiş ama hangisini alacağıma karar veremedim.
 

Midnight Amour

Wanderer
Merhabalar, serverda bard chara ya mage necro kasılıyor ya da warrior bard. (archer veya sw ağırlıklı gördüm şu ana kadar). Eğerki necro bard kasacaksanız;
animal tame, lore, vet, necro, mage, eva, medi kasabilirsiniz. Ps bastıkçada takılarınıza göre eva veya medi düşebilir.
Eğerki warrior kasacaksanız;
animal tame, lore, vet, sw-archery, tactic, chiv ve anatomy en mantıklısı gibi duruyor.
Ama yinede google'a aratmanızı tavsiye ederim. Onun dışında isterseniz skype verirseniz iletişime geçebiliriz.
Kolay gelsin
 

barbarkonan

Sorceror
degerli arkadaşlar bir cok turk mevcuttur bu serverda agrılıklı akşam saatlerde oynuyoruz ..burada esya arty ve para kasmak ıcın cok yönlü kulanışlı tamer; tame ,lore , necro ,mage ,spellwave,spirit speak,ve istege gore son skıll vet ,eval veya resist olabılıyor.ayrıca tamer -archer de olabılır ama ilkindeki bir cok yonde kulanabılıyorsunuz (champ ,boss ,doom vs )eskıden hızlı gelişim bs tai ile olurdu ancak suanda mazide kaldı bir an önce setınız dızmek ıcın ml bosslar spawmlar kasarak hem para hem arty getrebılıorsunuz ..pwp charınız da son zamnlarda herkes lower defance kastıgından benım dusuncemde mage en mantıklı chardır ancak mage oynayamıyorsanız waırorda fence veya sw favorımdır .... aslında daha guclu olabılmek ıcın gruplasmak sart tek basına cok fazla bırsey yapılmaz zaten zevk te vermez ..yardım etmeye acıgım ancak sadece geçıcı hevesten dolayı burdaysanız hıc baslamayın derım ..burda emek lazım hırs azim lazım ..
 

Midnight Amour

Wanderer
yeni başladık fakat geçicilik gibi bir durum söz konusu değil. Elimizden geldiğince emek vermeye çalısıyoruz :) skype varsa iletişime geçebilirsek süper olur.
 

mordowkaras

Wanderer
Merhaba arkadaşalr.Ultima Online 2000li yılların oyuncusu oalrak tekrardan başlama kararı aldım.Kendime arkadaş arıyorum eger bulabilirsme esk i gunleri tekrardan yad edecegim.Hepinize kolay gelsin
 

Infectus

Wanderer
Merhabalar arkadaşlar ben demise uoya yeni başladım farklı özellikleri olan bir server Replica itemlar great dragonlar bana bilgi açısından yardım edebilecek birilerini arıyorum yardım ederseniz sevinirim skype adresim eren.ergel1
 

kargasa

Sorceror
Merhabalar bir sorum olacaktı animal tame kasmanın biraz kestirme bir yolu varmı acaba makro olayları falan run uo da biraz yeniyim pek bilmiyorum ceylanların peşinden koşturuyorum kasmak için beni bir aydınlatırmısınız =))
 

Ahmet Uğur

Wanderer
Selam arkadaşlar :) Eski Aoscu 3-5 arkadaş artık yeter kapanmayan bir yerde yeni bişiler öğrenerek oynayalım dedik ve geldik şenlik yeriymiş maşallah burası :) tamer kasıyoruz bakalım necro tamer olcakmış nasıl olcaksa :d
 
Top